Julia Grzenik z Gaszowic

Julia Grzenik

Julia Grzenik ma dwa latka i mieszka w Gaszowicach.  Jest pogodną, wesołą i energiczną dziewczynką. Ma starszą siostrę i siostrę bliźniaczkę! Juleczka uwielbia dziecięce, kolorowe książeczki. Chętnie też układa klocki i bawi się pluszakami razem ze swoimi siostrami.

Julia zachorowała w marcu 2016 roku na zapalenie płuc. Podczas choroby straciła całkowicie apetyt więc zaniepokojeni rodzice udali się do szpitala, żeby zbadać sytuację.  W czasie rutynowych badań USG ordynator oddziału wykrył u Julki dużych rozmiarów guza  w jamie brzusznejneuroblastoma III stopnia. W parę dni później dziewczynka trafiła na oddział Hematologii i Onkologii  Dziecięcej w Zabrzu.

Proces  walki z chorobą rozpoczęty! Teraz Julka będzie potrzebowała ogromnego wsparcia psychicznego od strony najbliższych oraz finansowego.  Każda nawet najmniejsza kwota przekazana na indywidualny numer subkonta dziewczynki będzie  wielkim wsparciem dla rodziców w walce z chorobą i późniejszą rehabilitacją. Wszystkim za pomoc serdecznie dziękujemy i mamy nadzieję, że Julia szybko wróci do domu gdzie wszyscy na nią czekają i bardzo tęsknią.

Warszawa 02-047, ul. Pługa 1/2
ING Bank Śląski nr konta:
03 1050 0099 6781 1000 1000 0534
cel szczegółowy: „Julia Grzenik”