Firma SAGE SYMFONIA, wiodący dostawca rozwiązań informatycznych klasy ERP w Polsce /www.symfonia.pl/ włączyła się w pomoc dzieciom z chorobami nowotworowymi. Zdecydowano, że 1% ze sprzedaży programów SYMFONIA® Premium i SYMFONIA® w terminie od 1 do 9 czerwca, zostanie przekazany Fundacji „Iskierka”. To nie pierwsza już inicjatywa Sage Symfonii (mamy ogromną nadzieję, że nie ostatnia:) w ramach wspierania podopiecznych naszej Fundacji. W maju, na przykład, przeprowadzono wśród pracowników firmy aukcję, na której zebrano ponad 1 200 zł na rzecz Akcji Lato. Nie odmówiono nam także pomocy, podczas zbiórki pieniędzy na zakup leków przeciwgrzbicznych dla walczącego o życie 9-cio letniego Łukasza, będącego pod opieką Centrum Pediatrii i Onkologii im. dr E. Hankego w Chorzowie. Szczególne podziękowania w imieniu dzieci i ich rodziców, kierujemy zatem do Pani Elwiry Sokołowskiej, Prezes Zarządu SAGE SYMFONIA, za przychylność i wsparcie naszych działań.

logo_sagesymfonia.gif