Drodzy Gracze i miłośnicy gier!

Zapraszamy Was do podzielenia się Waszą pasją z innymi. Jak co roku zdarzają się Wam pewnie nietrafione prezenty. Gry na Kinect dla Xbox360, które z różnych powodów Was nie uszczęśliwiły – chętnie przekażemy dzieciom na oddziałach onkologicznych i sprawią im wiele radości. Wspólnie z Xbox Polska zapraszamy Was do drugiej świątecznej zbiórki gier na Kinect dla naszych podopiecznych.

fot. Joanna Nowicka / www.joannanowicka.com
fot. Joanna Nowicka / www.joannanowicka.com

Na pewno macie wiele tytułów, w które już nie gracie, a które przyniosą jeszcze wiele radości innym. Szczególnie prosimy o przekazywanie gier Kinect na konsole Xbox 360, które zapewnia naszym podopiecznym dużo świetnej zabawy i aktywności, tak potrzebnej podczas długich dni przebywania w szpitalu. Kilka lat temu wyposażyliśmy większość z nich w zestawy technologii Kinect:

Teraz, jedynego czego potrzeba, to nowych gier, których z pewnością bardzo się ucieszą. Nie zapominajmy też o najmłodszych Iskierkowiczach, także pamiętajcie, żeby zwrócić uwagę na oznaczenie nie wyższe niż PEGI 12 na Waszych podarunkach.

Niech wszyscy gracze łączą się w czynieniu dobra na rzecz innych, małych graczy!

Wyślij grę do Fundacji ISKIERKA, a my przekażemy ją dla oddziałów onkologicznych w Polsce.

Adres do wysyłania gier:

Biuro Fundacji ISKIERKA