Za nami wyjątkowa i zaskakująca wycieczka do Warszawy, którą zawdzięczamy zaproszeniu EurobuildCEE. 31 maja zostaliśmy przyjęci przez Hotel Marriott niczym prawdziwe gwiazdy, ponieważ czekały na nas pokoje na trzydziestym ósmym piętrze ze zjawiskowym widokiem na Warszawę, piękne powitanie oraz słodki prezent.

bty

Dzień ten poświęciliśmy na odpoczynek i korzystanie z atrakcji, które oferuje Marriott, m.in. luksusowy basen. Nasza wesoła grupa wybrała się również na spacer po Starym Mieście. Nie mogliśmy się już doczekać kolejnego dnia, kiedy otworem staną przed nami wielkie i piękne wieżowce.

_MG_7358
W piątek zwiedziliśmy cztery budynki: Q22, Rondo 1, Warsaw SpireHotel Marriott. Zostaliśmy fantastycznie przyjęci i oprowadzeni po tych cudownych wieżowcach, o których kiedyś tylko mogliśmy  pomarzyć. Poznaliśmy historię ich budowy, zobaczyliśmy zakamarki i miejsca niedostępne dla innych. Czekały na nas prezenty, które sprawiły nam ogromną przyjemność.

Dziękujemy za ten czas, za atrakcje, za prezenty, za to, że dzięki temu wyjazdowi nadal chce się nam marzyć o tym, co wydaje się niedostępne i niemożliwe.