13. Karnawałowy Bal Integracyjny Fundacji ISKIERKA

Afryka Dzika – w takim klimacie balujemy w tym roku, a że śmiechu i zabawy nigdy dość, to zachęcamy do oderwania się od codziennych spraw i obowiązków.

1 marca 2019 roku zapraszamy obecnych i byłych podopiecznych wraz z rodzinami, małych i dużych, personel medyczny i przyjaciół ISKIERKI, aby tego dnia przenieść się z nami do odległej Afryki. Szaleństwo w afrykańskim stylu zaczynamy od godz. 16.00 i bawimy się do godz. 20.00 w specjalnie na ten dzień zaaranżowanej przestrzeni MDK Szopienice-Giszowiec w Katowicach, (Plac pod Lipami 1).

Będzie pysznie, kolorowo, tanecznie i nieszablonowo. Koniecznie zabierzcie ze sobą stroje balowe. Tego dnia stawiamy na totalne szaleństwo!

Istnieje możliwość dojazdu autokarem spod szpitala, po wcześniejszym zgłoszeniu i zebraniu odpowiedniej liczby osób.

Zgłoszenia na bal (wraz z dojazdem spod szpitala) przyjmujemy poprzez formularz elektroniczny: http://bit.ly/BalFundacjaIskierka

W razie pytań czy wątpliwości prosimy o kontakt z koordynatorem balu:
Daniel Błaszczyk, tel. 728 986 017, d.blaszczyk@fundacjaiskierka.pl

A tymczasem sprawdźcie jak bawiliśmy się w zeszłym roku.