Pepsi, Stadion Śląski, PMG Group oraz ISKIERKA zapraszają na muzyczny projekt jakiego jeszcze w Europie nie było! PEPSI SILESIA BEATS to trzy wakacyjne edycje imprezy w formacie VIDEO LIVE STREAM dostępnej dla każdego fana muzyki elektronicznej i wszystkich którzy kochają tańczyć!

Prosto z niesamowitego i historycznego miejsca – Stadionu Śląskiego – największej muzycznej areny w Polsce w Waszych domach, ogrodach, tarasach i wszędzie tam, gdzie zabierzecie ze sobą internet. Największe nazwiska polskiej sceny klubowej, najlepsza muzyka, wyjątkowa oprawa, studio LIVE i wirtualna obecność każdego widza. To tylko część atrakcji tego widowiska.

Trzy edycje ( czerwiec, lipiec, sierpień ), podczas których imprezowa poprzeczka urośnie bardzo wysoko, a zakończy się Dj’skim rekordem. Aby poznawać szczegóły tych wydarzeń, atrakcje, kolejne etapy należy bacznie obserwować oficjalne kanały PEPSI SILESIA BEATS w social mediach oraz oficjalną stronę pepsisilesiabeats.com, na której sprawdzicie hot newsy, artystów, kolejne etapy i szereg ważnych informacji.

Trzy edycje w trzech wymiarach:

EDYCJA I – w sobotę 27.06.2020 od godz.21:00.
prosto ze środka piłkarskiej murawy występują LIVE najlepsi Artyści przy festiwalowej oprawie.
EDYCJA II – sobota 18.07.2020 –  cztery dj’skie areny.
EDYCJA III – sobota 29.08.2020 – idziemy na rekord.

Wydarzeniu przyświeca hasło: „Baw się i pomagaj!”, ponieważ podczas całej relacji Pepsi Silesia Beats będzie przeprowadzana zbiórka na zakup sprzętu medycznego na śląskie oddziały onkologii dziecięcej