Jeśli jeszcze nie mieliście okazji to serdecznie zapraszamy na seans naszej najnowszej animacji, która swoją premierę miała w sobotę 7-go listopada 2020 r.

„Barszczyki i rosołki – iskierkowe onkoopowieści” to krótki przewodnik po szpitalnej codzienności autorstwa Sylwii Dwornickiej.Prace nad tym materiałem powstawały kilka tygodni. Wszystko co tu zobaczycie i usłyszycie to historia narysowana i opowiedziana przez naszych podopiecznych, których pragniemy tutaj przedstawić: Paulinkę, Julkę, Piotrusia, Wojtusia, Michalinkę, Artura, Maję, Maćka, Kacpra, Kamila, Gabrysię oraz dwójkę rodziców Anię i Sławomira. Dziękujemy za podzielenie się Waszymi wspomnieniami, emocjami i  niezwykłą kreatywnością!👍

Zobaczcie jak chorobę i szpitalne leczenie widzą nasi podopieczni.

Materiał dostępny jest na naszym kanale w serwisie You Tube👉TUTAJ. Znajdziecie tam również inne nasze produkcje – polecamy!

Do nagrania dźwięku wykorzystano sprzęt sfinansowany przez Narodowy Instytut Wolności – Centrum Rozwoju Społeczeństwa Obywatelskiego ze środków Programu Wsparcia Doraźnego Organizacji Pozarządowych w Zakresie Przeciwdziałania Skutkom COVID-19.