Niezmiennie staramy się iść do przodu, rozwijamy się i doskonalimy dla potrzeb małych wojowników, którzy na co dzień zmagają się z chorobą nowotworową. Robimy to tak naprawdę w dwóch lokalizacjach, na Śląsku w Chorzowie i na Podkarpaciu w Rzeszowie. I właśnie to drugie miejsce, nasze biuro w Rzeszowie, zmienia swój adres!

Zmiany, zmiany, zmiany…na lepsze!

Lokal, który udało nam się znaleźć wymaga jednak sporo naszej pracy, a przede wszystkim wyposażenia w podstawowe meble i rzeczy. W związku z tym uruchomiliśmy zbiórkę i zwracamy się do Was z ogromną prośbą o przekazanie datków, bądź przedmiotów w stanie bardzo dobrym, które pomogą nam w codziennym funkcjonowaniu. Z pewnością komfort pracy w nowym miejscu przełoży się na energię do działania oraz nowe inicjatywy!

Jak pomóc?

📌Zbiórkę można wesprzeć poprzez portal Facebook 👉 wsparcie biura w Rzeszowie.
📌Można także wykonać tradycyjny przelew na konto Fundacji ISKIERKA 👉16 1050 1588 1000 0023 0023 0170 z dopiskiem: biuro w Rzeszowie.

Zwracamy się także do osób prywatnych oraz firm, które być może mają możliwość podzielenia się swoim asortymentem czy też wykonania charytatywnie usługi tj. malowanie, wykonanie przez drukarnię naklejek/bannerów, pomoc w ich instalacji na zewnątrz lokalu czy położenie wykładziny na 20m2.

Jak widzicie, prac jest całkiem sporo, ale wierzymy, że wspólnymi siłami uda nam się wyczarować funkcjonalną i miłą dla oka przestrzeń. 💚
💭Więcej informacji w temacie remontu udzieli Państwu Eliza Niegosz – Opiekun Oddziału w Rzeszowie 📞692 613 719.