Lilianna Magiera z Katowic

Lilianna Magiera to urocza, niespełna roczna dziewczynka z Katowic. W sierpniu 2018r. po otrzymaniu wyników badań rodzice usłyszeli diagnozę: Lila choruje na ostrą białaczkę limfoblastyczną. Od tamtej pory przebywają na Oddziale Hematologii i Onkologii Dziecięcej Szpitala w Zabrzu.

Lilianna jest bardzo otwartą na innych ludzi i świat dziewczynką. Uwielbia przytulanki i spacery, na których swoim najpiękniejszym z uśmiechów obdarza każdego. Przepada za kontaktami z rówieśnikami i zabawami z innymi dziećmi, jednak najbardziej lubi bawić się z bratem, którego bardzo kocha.

Rozłąka z bliskimi i ukochanym braciszkiem oraz częste dojazdy do szpitala potęgują tą, już i tak trudną dla całej rodziny sytuację. Zwracamy się zatem do Państwa z prośbą o wsparcie procesu leczenia. Zachęcamy do dokonywania wpłat na indywidualny numer subkonta Lili oraz do przekazania 1% podatku. Za wszelkie wsparcie serdecznie dziękujemy.

cel szczegółowy: „Lilianna MAGIERA”