Dawid Jachimczak z Częstochowy

Dawid Jachimczak ma roczek i mieszka w Częstochowie. Pod koniec roku 2017 u Dawidka wystąpiły stany padaczkowe wraz z zasinieniem całego ciała oraz szczękościsk. Początkowo chłopczyk trafił do szpitala w  Częstochowie, a następnie na oddział  Neurochirurgii w Katowicach gdzie zintensyfikowano leczenie. Zdiagnozowano u niego guza mózgu w związku z czym poddawany jest aktualnie chemioterapii.

Dawidek jest ciekawym świata dzieckiem. To bardzo ważna cecha w rozwoju małego człowieka. Doświadcza, sprawdza, testuje… Lubi się bawić i jest na szlaku poszukiwań swoich pasji.

Apelujemy do Państwa o wsparcie procesów towarzyszących leczeniu. Zachęcamy do wpłacania darowizn na indywidualny numer subkonta Dawida oraz do podzielenia się swoim 1% w okresie rozliczeniowym. Pomoże to zgromadzić środki na aktualne potrzeby związane z leczeniem a także późniejszą rehabilitację dzięki której będzie mógł ruszyć dalej w drogę i zdobywać świat! Za wszelkie okazane wsparcie, w imieniu rodziny, serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia 30.05.2018

cel szczegółowy: „Dawid JACHIMCZAK”