Jessica KUCHTA

Region: Śląsk
Miasto: Katowice

Jessica Kuchta jest mieszkanką Katowic. Na początku marca przeszła prosty zabieg nacięcia i drenażu ropnia. Gdy już wszystko się zagoiło i wydawało się, że może o nim zapomnieć przyszły wyniki badań histopatologicznych – stwierdzono wtórny i nieokreślony nowotwór złośliwy węzłów chłonnych. Aktualnie jest pacjentką Górnośląskiego Centrum Zdrowia Dziecka, gdzie przyjmuje chemioterapię.

Jessica ma 13-letnią siostrę, z którą jest bardzo zżyta. Jest uzdolniona manualnie, a jej idolką jest Ariana Grande. Jessica jest świetną uczennicą – w nagrodę ze szkoły miała wyjechać do Szwecji na miesięczne praktyki.

Zwracamy się do Państwa o wsparcie tej ambitnej i pełnej pasji nastolatki. Dziewczynę i jej siostrę samotnie wychowuje mama, dla której choroba córki jest ogromnym obciążeniem – również finansowym. Zachęcamy do przekazania darowizny na subkonto Jessicy i podzielenie się 1% podatku. Za każdą pomoc serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia 11.04.2021r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL
BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „Jessica KUCHTA”

wesprzyj F udostępnij

Kontakt do opiekuna