Julia Dziura z Podkarpacia

Julia Dziura jest 3-letnią mieszkanką Podkarpacia. W listopadzie 2019 roku dziewczynka skręciła staw skokowy. Wówczas jeszcze nikt z jej najbliższych nie kojarzył tego z poważną chorobą. Kolejne upadki i potknięcia rodzice tłumaczyli unieruchomioną w ortezie nóżką. Niepokój wzbudziła dopiero niezwykła bladość skóry Juleczki i zasinienie wokół ust. Wyniki, wykonanych już kolejnego dnia, badań krwi spowodowały niepokój. Julia została pilnie skierowana do Kliniki Onkohematologii Dziecięcej w Rzeszowie, gdzie zdiagnozowana została ostra białaczka limfoblastyczna. Dziewczynka aktualnie przyjmuje chemioterapię.

Julia uwielbia bawić się ze swoją starszą o dwa lata siostrą Mają, za którą bardzo tęskni. Drzemie w niej mała artystka, chętnie tańczy i maluje. Jej największym marzeniem jest mieć pieska.

Zwracamy się do Państwa z gorącą prośbą o pomoc w pozyskaniu środków na kontynuację leczenia. Zachęcamy do wpłat na indywidualne subkonto oraz podzielenie się 1% podatku w okresie rozliczeniowym. Za wszelką pomoc w imieniu rodziny serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informację z dnia 28.11.2019 r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL
BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „Julia DZIURA”