Julian Błachut z Żor

Wiek: 6

Miasto: Żory

Julian Błachut jest 6-letnim mieszkańcem Żor. U chłopca zdiagnozowano ostrą białaczkę limfoblastyczną. Rodziców Juliana zaniepokoiła bladość synka , dlatego udali się do lekarza z prośbą o wykonanie badań krwi. Ich wyniki wyszły złe – chłopiec został skierowany do szpitala w Żorach, skąd po stwierdzeniu w USG powiększonej śledziony i wątroby, został przewieziony na Oddział Onkologii, Hematologii i Chemioterapii Górnośląskiego Centrum Zdrowia Dziecka w Katowicach.

Julian ma starszego brata Doriana, za którym bardzo tęskni w trakcie pobytu w szpitalu. Jest wielkim fanem piłki nożnej, którą trenuje  z zapałem. Bardzo lubi malować, układać puzzle i grać w planszówki.

Apelujemy do Państwa o pomoc i wsparcie finansowe. Zachęcamy do dokonywania wpłat na indywidualny numer subkonta chłopca oraz przekazania 1% podatku w okresie rozliczeniowym. Za wszelkie okazane wsparcie w imieniu rodziców serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia: 19.03.2020r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL
BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „Julian BŁACHUT”

wesprzyj
F udostępnij