Kacper Błotniak

Kacper Błotniak to uroczy 6-latek. Jego dzieciństwo od niedawna nie wygląda tak kolorowo, jak powinno. U Kacperka lekarze zdiagnozowali ostrą białaczkę limfoblastyczną. Aktualnie chłopiec jest w trakcie leczenia w Klinice Onkohematologii Dziecięcej w Rzeszowie.

Na co dzień Kacper jest bardzo pogodnym dzieckiem, które uwielbia układać klocki lego, jeździć na rowerze oraz bawić się ze swoim ukochanym kotem. Rodzice na zmianę spędzają każdą wolną chwilę z dzielnym Kacperkiem, wspierając go w walce z chorobą. Marzeniem Kacpra jest wrócić do normalnego świata, do zabaw z rówieśnikami i starszą siostrą Marleną, która z utęsknieniem czeka na jego powrót do domu.

Zwracamy się do Państwa z prośbą o wsparcie dzielnego Kacpra oraz jego bliskich,
w chorobie i w leczeniu. Pomóc można poprzez dokonywanie wpłat na indywidualny numer subkonta Kacpra oraz poprzez przekazanie 1% podatku na rzecz jego leczenia. Każda wpłata ułatwia proces leczenia chłopca i przyśpiesza jego powrót do domu. Za każde okazane wsparcie w imieniu rodziny bardzo serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia 31.01.2019

cel szczegółowy: „Kacper BŁOTNIAK”