Kajetan Polak z Kęt

Kajetan Polak ma dwa latka i razem z rodzicami mieszka w Kętach. U chłopczyka w listopadzie 2019 roku wykryto guza mózgu IV komory – wyściółczaka złośliwego III stopnia wznawiającego się. Kajtuś przeszedł operację – guz został usunięty w całości. Jest również po chemio i radioterapii.

Kajtuś lubi zwierzątka i wydawane przez nie odgłosy, chętnie ogląda książeczki ze zwierzątkami. Jego ulubieńcem jest lew. Zabawkowymi przyjaciółmi chłopczyka są przede wszystkim gumowe dinozaury. Kajetan każdego dnia z zaciekawieniem odkrywa świat. Chętnie uczy się kolorów, liczb i literek.

Zwracamy się do Państwa z prośbą o wsparcie procesów związanych z dalszym leczeniem i konieczną rehabilitacją Kajtusia. Można to uczynić wpłacając darowizny na indywidualny numer subkonta chłopczyka lub dzieląc się swoim 1% podatku. Każda, nawet najmniejsza, kwota ułatwi Kajtusiowi walkę z chorobą. Wspólnie możemy sprawić aby jego świat znowu nabrał kolorów jak z obrazków. Za wszelkie okazane wsparcie, w imieniu rodziny, serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia 20.01.2020r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL
BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „Kajetan POLAK”