Lilianna Adam z Golasowic

Lilianna Adam ma 4 latka i razem z rodzicami mieszka w Golasowicach. Pierwsze niepokojące objawy choroby pojawiły się na początku 2019 roku. Dziewczynka była senna i osłabiona, zmagała się z wysoką gorączką. Po trzeciej wizycie u pediatry, Lilianna została skierowana do szpitala, gdzie zdiagnozowano u niej ostrą białaczkę limfoblastyczną.

Lilianna jest bardzo pogodna i zawsze uśmiechniętą dziewczynką. Najlepiej czuje się we własnym domu i dlatego bardzo ciężko znosi pobyt w szpitalu. Lilianna jest bardzo muzykalna – nie tylko lubi słuchać muzyki, ale także próbuje sama śpiewać. Uwielbia spędzać czas z rodziną i chętnie pomaga mamie w kuchni. Ma starszą siostrę Dominikę, z którą najchętniej spędza czas na wspólnej zabawie, układaniu puzzli, kolorowaniu i graniu w planszówki.

Apelujemy do Państwa o wsparcie procesu leczenia dziewczynki. Można to zrobić, przekazując darowiznę na indywidualny numer subkonta Lilianny oraz dzieląc się 1% podatku w okresie rozliczeniowym. Za każde wsparcie serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia 13.03.2019

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL
BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „Lilianna ADAM”