Maja Marel z Wilkowa

Maja Marel to 8-letnia dziewczynka z Wilkowa koło Namysłowa. Pierwszym objawem choroby był zez, okulista zalecił wymianę okularków, jednak to tylko nasiliło problem, oczko spuchło. Po dokładnej diagnostyce na oddziale okulistycznym Maja została skierowana do Górnośląskiego centrum Zdrowia Dziecka w Katowicach. Tam wykonano rezonans i biopsje, okazało się, że w oczku dziewczynki jest guz- mięsak.

Maja bardzo lubi malować, zajęcia plastyczne sprawiają jej mnóstwo radości. Chętnie buduje światy z klocków Lego Friends. Lubi również tańczyć, przebierać się w różne ciekawe stroje. Maja ma 3-letniego braciszka, za którym bardzo tęskni w trakcie pobytu w szpitalu. Dziewczynka nie może doczekać się powrotu do szkoły i swoich przyjaciół.

Apelujemy  do Państwa o wsparcie procesu leczenia dziewczynki poprzez dokonanie darowizny na jej indywidualny numer subkonta oraz podzielenie się 1% podatku w okresie rozliczeniowym. Za każde wsparcie w imieniu Mai i jej najbliższych serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia 23.07.2019r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL97 1050 0099 6781 1000 1000 0879
BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „Maja MAREL”