Natalia Gryl z Tarnowskich Gór

Wiek: 18
Region: Śląsk
Miasto: Tarnowskie Góry

Natalia Gryl mieszka w Tarnowskich Górach i jest pełną energii nastolatką, która ma wiele planów na przyszłość. Jest uczennicą liceum o profilu policyjnym, a wolny czas spędza na pogłębianiu swoich pasji i zainteresowań, między innymi literatury i kosmetologii. Natalia jest niezwykle otwarta i marzy o podróżach, by móc poznawać inne kultury i zwyczaje. To wszystko zostało jednak w pewnym momencie przerwane, gdy stan zdrowia nastolatki pogorszył się, a szczegółowe badania wykazały Chłoniaka Hodgkina.

Diagnoza była dużym szokiem dla Natalii i jej najbliższych. Nie taką przyszłość wyobraża sobie młoda osoba, która na tym etapie życia planuje studia oraz obmyśla zmiany jakie czekają ją w najbliższym czasie. Choroba nowotworowa wywróciła wszystko do góry nogami. Natalia znalazła się na Oddziale Hematologii i Onkologii Dziecięcej w Zabrzu, gdzie rozpoczęła chemioterapię.

Przed Natalią intensywne leczenie i wiele wyzwań, jakie będzie musiała podjąć. Ogromnie trzymamy za nią kciuki, a Państwa zachęcamy do wsparcia. Każda nawet najmniejsza kwota ma znaczenie. Pomóc Natalii można także przekazując swój 1% podatku w okresie rozliczeniowym. Za wszelkie wsparcie w imieniu Natalii i jej najbliższych serdecznie dziękujemy!

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia 12.08.2020r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL43

BIC (SWIFT): INGBPLPW
cel szczegółowy: „Natalia GRYL”

wesprzyj F udostępnij

Kontakt do opiekuna