Stefania Majewska z Widełki

Stefania Majewska jest ośmioletnią mieszkanką Widełki. Pierwsze objawy choroby pojawiły się u dziewczynki w trakcie długiego majowego weekendu. Stefanię bolał brzuszek, pojawiła się opuchlizna, w niedzielny wieczór pojawiło się na jej ciele bardzo dużo siniaków. Po przyjeździe na SOR rzeszowskiego szpitala u dziewczynki zdiagnozowano ostrą białaczkę limfoblastyczną.

Stefania jest bardzo wrażliwa, otwarta i ufna. Ma w sobie ogromne pokłady empatii i chęci do pomagania innym. Chętnie pomaga w opiece nad młodszym rodzeństwem. Bardzo lubi rysować, lepić zwierzątka z plasteliny, jeździć na rowerze i rolkach.

Najtrudniejsza dla Stefani jest rozłąka z ukochanym rodzeństwem i brak kontaktu z rówieśnikami. Zwracamy się do Państwa z prośbą o wsparcie Stefanii w chorobie i w leczeniu. Pomóc można poprzez dokonywanie wpłat na indywidualny numer subkonta dziewczynki oraz poprzez przekazanie 1% podatku na rzecz jej leczenia. Każda wpłata ułatwi proces leczenia Stefani. Za każde okazane wsparcie w imieniu rodziny bardzo serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia 05.06.2019r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL
BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „Stefania MAJEWSKA”