Wiktoria Łaskowska z Bielska Białej

Wiktoria Łaskowska jest niespełna dwuletnią mieszkanką Bielska Białej. W połowie stycznia na ciele dziewczynki pojawiły się drobne siniaki i wybroczyny. Skarżyła się na ból nóżek i pachwin. Po wykonaniu badań krwi dziewczynka trafiła do szpitala w Bielsku Białej, skąd przetransportowano ją na Oddział Hematologii i Onkologii Dziecięcej zabrzańskiego szpitala, gdzie stwierdzono ostrą białaczkę limfoblastyczną. Aktualnie dziewczynka jest w trakcie leczenia.

Wiki bardzo lubi podróże i wycieczki – te samochodem i długie wyprawy w góry w nosidełku na plecach taty. Jest bardzo wesołą i towarzyską dziewczynką – uwielbia zabawy z innymi dziećmi. Lubi tańczyć i naśladować rodziców, karmi wszystkie lale i misie.

Od Państwa wsparcia zależy jak łatwe będzie stawianie przez nią kroków w leczeniu. Apelujemy do Państwa o wsparcie procesu leczenia dziewczynki poprzez dokonanie darowizny na jej indywidualny numer subkonta oraz podzielenie się 1% podatku w okresie rozliczeniowym. Za każdą pomoc w imieniu Wiktorii i jej najbliższych serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia 02.03.2020r

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL
BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „Wiktoria ŁASKOWSKA”