Wiktoria Szulińska z Sosnowca

Wiktoria Szulińska to nastolatka pochodząca z Sosnowca. Trzy główne zainteresowania wiktorii to na pewno muzyka, malowanie i Taniec, który bez wątpienia jest zarazem jej największą pasją. Marzeniem dziewczyny jest powrót do zdrowia i odzyskanie prawidłowego funkcjonującego wzroku by móc wrócić do tańca. Wiktoria wolne chwile spędza ze swoja młodszą siostrą Klaudią. W przyszłości chciałby zostać weterynarzem, uwielbia bawić i opiekować się zwierzakami.

Wiktoria zachorowała w 2012r. Przez ponad pół roku wymiotowała, a miesiąc przed operacją pojawiły się bóle w gałce ocznej. W sierpniu 2012  przeszła  operacje usunięcia guza mózgu, której skutkiem ubocznym było pogorszenie wzroku.  Po operacji Wiktoria była leczona w klinice okulistyki. W styczniu 2017 roku dziewczyna przeszła drugą bardzo trudną i skomplikowaną operację usunięcia guza z mózgu, konsekwencją której jest uszkodzony wzrok. Wiktoria uczy się w domu, wymaga ciągłej rehabilitacji i leczenia, które będzie bardzo długie.

Sytuacja w której znalazła się Wiktoria jest ciężkim doświadczeniem, a koszty towarzyszące procesowi leczenia i rehabilitacji  są wysokie. Zwracamy się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe dla Wiktorii i jej rodziny, w postaci darowizn na indywidualny numer subkonta i podzielenie się 1% w okresie rozliczeniowym. Za wszelką pomoc w imieniu rodziny serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał o informację z dnia 11.08.2017r.

Warszawa 02-047, ul. Pługa 1/2
ING Bank Śląski nr konta:
1% KRS 0000248546
cel szczegółowy: „Wiktoria Szulińska”