Mamy to! Zbiórka na wsparcie szpitali zakończona! - Po prawie roku zakończyliśmy zbiórkę na naszej stronie internetowej, której celem było wsparcie szpitali w walce z pandemią covid-19. Łącznie zebraliśmy 20 tysięcy złotych!
Wesprzyj z nami arteterapię na oddziałach - Właśnie wystartowaliśmy ze zbiórką pieniędzy, której celem jest sfinansowanie warsztatów arteterapeutycznych na oddziałach onkologii dziecięcej!
Zostań lokalsem Bro.katu i wesprzyj ISKIERKĘ i Dom Aniołów Stróżów - Bro.kat to pracownia architektoniczna, która oprócz projektowania wnętrz, scenografii, wystaw tworzy srebrną i pozłacaną biżuterię z węgla. W lutym specjalnie na koncert „ISKIERKA Symfonicznie” stworzyli srebrny łańcuszek z węglem. Późną jesienią Bro.kat zaprezentował swoją nową kolekcję biżuterii Pół na Pół i zaprosił do niej Lokalsów. Takich samych pasjonatów, którzy prężnie działają w śląskim regionie, w przeróżnych dziedzinach życia i biznesu, by teraz wystąpili w zupełnie innej roli. Wśród ambasadorów znalazła się … Czytaj dalej Zostań lokalsem Bro.katu i wesprzyj ISKIERKĘ i Dom Aniołów Stróżów

Skuteczność i transparentność

Realizujemy autorskie i innowacyjne pomysły, z dbałością o jakość i transparentność działania.
Zobacz sprawozdania merytoryczne, finansowe, raporty kontroli >>

Pasja życia -jesteśmy blisko dzieci

Pomagamy „oswoić” chorobę poprzez różnorodne projekty terapeutyczne i integracyjne. Łamiemy stereotypy, pokazując jak niemożliwe staje się możliwym.
Zobacz jak pomagamy naszym podopiecznym >>

Poznaj naszych podopiecznych

Prowadzimy subkonta dzieci wspierające rodziny w finansowaniu procesu leczenia i rehabilitacji.
Poznaj ich historie >>