Rozlicz swój PIT – przypominajka - Kochani, jeżeli już się rozliczyliście z Urzędem Skarbowym, a nie wskazaliście organizacji OPP lub dopiero będziecie się rozliczać, a chcecie mieć jednak wpływ i możliwość zdecydowania o 1 % – przypominamy: do końca maja możecie to zrobić poprzez złożenie korekty, np. poprzez www.podatki.gov.pl/ 1 %  dla dzieci z zmagających się z chorobą nowotworową to numer KRS Fundacji ISKIERKA: 0000248546. Zaledwie 10 cyfr – a jaka moc pomagania! Bądź (z) ISKIERKĄ! DZIĘKUJEMY!
AMGEN Polska wspiera nas w walce z koronawirusem - W obliczu obecnej sytuacji i stale zgłaszanych potrzeb ze strony szpitali dziecięcych, bardzo ważne jest dla nas wsparcie finansowe. Dzięki niemu jako Fundacja ISKIERKA możemy dokonywać zamówień na niezbędne środki ochrony osobistej jak i środki do dezynfekcji.
Stanowisko IGHG w związku z COVID-19 (dla ozdrowieńców) - Dotarło do nas oficjalne stanowisko jakie przedstawiła Grupa IGHG oraz Cochrane Childhood Cancer. Stanowisko to dotyczy zakażenia COVID-19 wśród grupy osób po przebytej chorobie nowotworowej w dzieciństwie, wieku nastoletnim oraz młodych dorosłych.
Sii Polska z pomocą dla personelu medycznego - Od początku wystąpienia pandemii koronawirusa staramy się wspierać personel medyczny w ich codziennej pracy. Dzieje się to przede wszystkim we współpracy z partnerami, a jednym z nich jest Sii Polska, które przekazało specjalnie przerobione dla potrzeb lekarzy maski do nurkowania.

Skuteczność i transparentność

Realizujemy autorskie i innowacyjne pomysły, z dbałością o jakość i transparentność działania.
Zobacz sprawozdania merytoryczne, finansowe, raporty kontroli >>

Pasja życia -jesteśmy blisko dzieci

Pomagamy „oswoić” chorobę poprzez różnorodne projekty terapeutyczne i integracyjne. Łamiemy stereotypy, pokazując jak niemożliwe staje się możliwym.
Zobacz jak pomagamy naszym podopiecznym >>

Poznaj naszych podopiecznych

Prowadzimy subkonta dzieci wspierające rodziny w finansowaniu procesu leczenia i rehabilitacji.
Poznaj ich historie >>