KARNAWAŁ TO CZAS SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I WYTWORNYCH BALI
DO BIAŁEGO RANA.
WIELE Z NICH STAJE SIĘ ŚWIETNĄ OKAZJĄ DO TEGO, BY SPOJRZEĆ
RÓWNIEŻ W STRONĘ „POTRZEBUJĄCYCH”.
WSZAK, CZYŻ TO NIE PIĘKNE DZIELIĆ SIĘ Z INNYMI…

Bal ludzi wielkiego serca, odbył się 11 lutego w Warszawie. Tym razem wspólnie z prowadzącymi ten wieczór – Agatą Młynarska oraz Radosławem Pazurą, bawili się księgowi oraz inni zaproszeni przez organizatorów /Sage Symfonia i Matrix.pl/ goście. W czasie balu już po raz kolejny uhonorowany został laureat konkursu o tytuł „Księgowego Roku”. Nie zabrakło również czasu dla podopiecznych naszej Fundacji. W czasie balu odbyła się kolejna aukcja dzieł metaloplastyki. Podobnie jak w czasie styczniowej bytomskiej licytacji były nimi stolik, zegar oraz stalowy anioł autorstwa Magdaleny i Jacka Wichrowskich. I tym razem serca ludzkie nie zawiodły. Dochód z aukcji wyniósł 9000 zł, dodatkowo również ze sprzedaży fantów udało się uzyskać ok. 1000 zł. Zebrane pieniądze pomogą w zorganizowaniu najbliższych obozów wypoczynkowych w Zalesiu.

Na ręce wszystkich, którzy przyczynili się do zorganizowania oraz rezultatów aukcji, składamy gorące podziękowania!