Propozycje dla biznesu

CSR
Od kilku lat wdrażamy model współpracy pomiędzy przedstawicielami biznesu a fundacją, wykraczający poza typowy schemat sponsorski, a bazujący na bezpośrednim zaangażowaniu w działania na rzecz dzieci. Pokazujemy wielopłaszczyznowe korzyści dla firm i ich pracowników płynące z postawy oraz działań w aspekcie CSR (corporate social responsibility – społecznej odpowiedzialności biznesu).   Zobacz jak to działa>>

PAYROLLING

Payrolling polega na dobrowolnej deklaracji pracowników firmy do regularnego przekazywania określonej kwoty z pensji na rzecz wybranego projektu Fundacji ISKIERKA. Jest to bardzo efektywny, elastyczny i łatwy do wdrożenia sposób na zwiększenie wpływu działalności filantropijnej pracowników i firmy. Decydując się na wdrożenie programu, Fundacja ISKIERKA kompleksowo pomoże w koordynacji całego przedsięwzięcia, począwszy od weryfikacji celów, poprzez realizację płatności, aż po informowanie pracowników o rezultatach ich wsparcia.

MARKETING SPOŁECZNIE ODPOWIEDZIALNY

Na specjalne zamówienie projektujemy barwne kalendarze, kartki świąteczne i okolicznościowe, oryginalne prezenty inspirowane twórczością naszych dzieci. Polecamy także nasze wydawnictwa muzyczne.

• Znakomity element kształtowania pozytywnego wizerunku Twojej firmy!
  • Każda złotówka pozyskana w ten sposób przez fundację wspiera naszych podopiecznych.

marketing

Jesteś zainteresowany? Skontaktuj się z nami!

AleksandraKaletaŻmuda

Aleksandra Kaleta-Żmuda