mediatrendy.jpg„GAZETA Z ISKIERKĄ”, w której nasi podopieczni opowiadali o swoim świecie i walce z chorobą, tak spodobała się jurorom prestiżowego konkursu MEDIA TRENDYże przyznali katowickiej redakcji Gazety Wyborczej, z którą realizowaliśmy projekt, nie tylko pierwsze miejsce w kategorii „Marketing społeczny”, ale i Grand Prix w konkursie „Innowacje w mediach” !!!

Przypomnijmy, że to niezwykłe wydanie ukazało się 6 grudnia 2007 roku na terenie całego województwa śląskiego w nakładzie 50 000 egzemplarzy. W konkursie oceniało je kilkunastoosobowe jury, w którym zasiadają ludzie z branży medialnej i reklamowej. Uroczysta gala odbyła się wczoraj w Teatrze Polskim w Warszawie. Wzięłow niej udział kilkaset osób ze wszystkich najważniejszych mediów, domów mediowych i agencji reklamowych.

Pełna wersja „GAZETY Z ISKIERKĄ” dostępna jest w wersji elektronicznej pod adresem:http://www.fundacjaiskierka.pl/uploads/File/gazeta_iskierka2.pdf

Tych, co jeszcze nie czytali – gorąco zachęcamy do lektury!

Wszystkim, którzy przyczynili się do realizacji projektu: SERDECZNIE GRATULUJEMY!!!!