Wyjątkowa  internetowa AUKCJA KALENDARZA (NR 09) z limitowanej edycji (tylko 100 szt.!) z wizerunkami Reprezentantów Polski –  przekazanego przez operatora sieci Plus, Głównego Sponsora Polskiej Siatkówki – na naszym koncie Allegro zakończyła się kwotą1500 zł (w opcji Kup teraz!).

dla zwycięzcy aukcji:
specjalna dedykacja i autograf rozgrywającego
ŁUKASZA ŻYGADŁO:

„Serdeczne podziękowania dla Firmy „MAG Żaluzje Rolety” za wsparcie Fundacji Iskierka i wylicytowanie tego specjalnego kalendarza Plusa, który uwiecznia sukcesy 2011 roku Siatkarskiej Reprezentacji Polski, wielkie dzięki, pozdrawiam!”

Perełka kolekcjonerska i pomoc naszym podopiecznym: dzieciom z chorobą nowotworową!

Każdy z siatkarzy wskazał organizację pożytku publicznego z którą współpracuje lub której chce pomóc.  ŁUKASZ ŻYGADŁO zarekomendował Fundację ISKIERKA, gdyż od kilku lat wspiera naszych podopiecznych. Organizował akcje charytatywne nawet we włoskim Trento, spotykał się z podopiecznymi ISKIERKI na dziecięcych oddziałach onkologicznych czy zapraszał dzieci na mecze Ligi Światowej. Jest także laureatem STATUETKI „Przyjaciel Fundacji ISKIERKA”, która wręczana jest osobom, firmom i instytucjom,  których zaangażowanie, motywujące zaufanie oraz wsparcie dodają nam skrzydeł w działaniu i mobilizują do podejmowania kolejnych wyzwań.

Bardzo dziękujemy!