Piątek 13-stego okazał się wcale nie taki pechowy. Na oddziale onkologii w Zabrzu odbyło się miłe spotkanie. Gościem specjalnym naszych dzieci był Łukasz Mróz, znany szerszej publiczności jako Mrozu. To wokalista wykonujący muzykę z pogranicza popu i R&B oraz producent muzyczny nominowany do wielu prestiżowych nagród, takich jak: Eska Music Awards 2010, Viva Comet 2010 w kategorii Debiut Roku i 2011 w kategoriach Najlepszy Polski Artysta i Album Roku.

Było wspólne śpiewanie, zdjęcia, autografy, wiele pytań i fajnej energii. Łukasz zaśpiewał swój najpopularniejszy utwór pt.”Milion Monet” przy akompaniamencie wszystkich dzieci. Odpowiadał na dłuuugą listę pytań o muzykę, dziewczyny, ulubione zajęcia oraz o jego udział w programie „Taniec z Gwiazdami”.

Mrozu udowodnił,  że jest równie dobrym tancerzem jak i muzykiem. Każdy otrzymał  autograf, a na zdjęcia załapały się nie tylko dzieci, ale i zauroczone nim mamy :)

Łukasz – dziękujemy za to super spotkanie:)