5 czerwca 2013 r. odbył się wielki finał akcji charytatywnej zorganizowanej przez Baggi Design, producenta mebli młodzieżowych i dziecięcych. Dzięki organizatorom chora Weronika otrzymała w pełni wyposażony, nowy pokój. Finał uświetnił swoją obecnością aktor KRYSTIAN WIECZOREK.

„Akcję „Baggi Design. Pomagamy z pasją“ byłoby niezwykle ciężko zrealizować gdyby nie przyjaciele i partnerzy wspierający“ – mówi Teodor Trawka Dyrektor Marketingu Baggi Design, a zarazem pomysłodawca akcji. Iskierka wybrała adresata akcji pomocowej, nadzorowała przebieg działań, a nawet czynnie zaangażowała się w prace remontowe.

Aktor przy okazji wizyty w Tarnowskich Górach odwiedził również małych pacjentów w Klinice Pediatrii, Hematologii i Onkologii Dziecięcej w Zabrzu.

Miał za zadanie przeczytanie bajki wybranej przez małych pacjentów…ale zapomniał okularów:( i mimo szczerych chęci skończyło się na wspólnych zdjęciach, rozmowach, autografach. Oprowadziliśmy gościa również po oddziale, którego gruntowny remont i doposażenie zakończyliśmy rok temu.

Dziękujemy firmie Baggi Design za wspaniałą akcję
a Krystianowi za inspirujące spotkanie!

„Baggi Design.
Pomagamy z pasją“