Pod koniec stycznia 2015 r. w ramach projektu: „Z Toyotą w Świat”, spełniliśmy marzenie dziesięcioletniego Kuby, który pragnął zobaczyć największe góry w Polsce – Tatry. Chłopiec bardzo lubi spędzać czas aktywnie – gra w piłkę nożną, lubi jeździć na rowerze i tańczyć – chciał więc przy tej okazji spróbować swoich sił w sportach zimowych. Od 2008 roku, dzięki wsparciu firmy Czajka – Auto Sp. z o.o,  możemy zabierać dzieci w ich wymarzone podróże do najbardziej malowniczych zakątków Polski. Z Kubą, jego mamą i siostrą pojechaliśmy do Białki Tatrzańskiej (28 – 31.01.2015). Zobaczcie jak sobie radzi mając pierwszy raz narty na nogach!

„Wyjazd z ISKIERKĄ – jak zawsze w zasadzie, można, a nawet trzeba zaliczyć do bardzo udanych. Z Fundacją przejechaliśmy ponad 400 km, wjechaliśmy na Gubałówkę, odwiedziliśmy najbardziej znaną w Tatrach ulicę – Krupówki, stanęliśmy pod monumentalną skocznią i oczywiście – narty, narty, narty. Z ISKIERKĄ przeżyliśmy chyba każdą pogodę na stoku – czy to śnieg, deszcz, czy mgła, z ISKIERKĄ nic niestraszne nam! Oprócz tego długie rozmowy, gry w hotelowym pokoju również na długo zostaną nam w pamięci. ISKIERKO – dziękujemy!”

Kuba z mamą

Partner Projektu: