5 grudnia br. w Muzeum Monet i Medali Jana Pawła IICzęstochowie pod hasłem:  „bo w życiu najważniejsze jest życie… BCC dla ISKIERKI” odbył się koncert Ani Dąbrowskiej. Koncert organizowany jest przez Lożę Częstochowską BCC dla podopiecznych fundacji, a całkowity dochód ze sprzedaży biletów przekazany został na ich potrzeby.  To wspaniała inicjatywa, której pomysłodawczynią była wieloletnia przyjaciółka ISKIERKI, Monika Walaszczyk, która sama nazywa siebie wolontariuszką. Koncert wyprzedał się dawno przed wydarzeniem i zgromadził wielu fanów talentu Ani, ale także osób chcących wesprzeć naszą fundację. Wydarzenie poprowadził dziennikarz Jarosław Kuźniar, a jako support wystąpiła młoda, zdolna częstochowianka, 13-letnia Natalia Skuza z akompaniamentem swojego taty Piotra i Michała Rorata. Podczas koncertu można było również „Przygarnąć magiczne drzewo”, czyli krzesła spełniające marzenia, które rozeszły sie jak ciepłe bułeczki.

Więcej w relacji Gazety Wyborczej.

document-page-001

Zapowiedzi na koncert: