Przejdź do treści
Ustawienia
  • About US
  • Nasze social media
  • Wielkość czcionki
  • kontrast
  • Dla niesłyszących

Owocowe szaleństwo deserowe podczas FoodShow 2017

Czy deser może być zdrowy, a jednocześnie pyszny i kolorowy? Łatwy i szybki w wykonaniu? Czy przygotowując go można się dobrze bawić? Sprawdziliśmy to razem, przygotowując kogel – mogel z owoców, truskawkowy budyń jaglany oraz owocowe kwiatki podczas  Food Show  w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach 18 marca. 

 

Zdjęcia R.Dziamski i archiwum Fundacji ISKIERKA

Rodzice podczas warsztatów mogli uzyskać porady i wskazówki doradcy żywieniowego i autorki poradnika kulinarnego JedzONKO. Książka zawiera bardzo proste przepisy stworzone, aby wspierać proces zdrowienia dzieci chorych onkologicznie. Propozycje zawarte w tej książce z powodzeniem mogą być stosowane, a nawet są zalecane, także w diecie dziecka zdrowego. Miło nam, że zarówno warsztaty, jak i sam poradnik cieszył się dużym zainteresowaniem i wielu rodziców kupiło go dla swoich pociech. 

Wydanie poradnika zawdzięczamy akcji Słońce dla ISKIERKI.