Ogłoszony przez nas niedawno konkurs na sesję kalendarzową rozstrzygnięty. Wygrał przepis Dominiki Koczorek na „Jogurtowe jabłko”.  W nagrodę recepturę na ten smakowity deser opublikujemy w iskierkowym kalendarzu.
DrukowanieNa fali entuzjazmu super kucharzy i naszego iskierkowego temperamentu odbyła się już sesja fotograficzna, bo nim się obejrzymy, a już będzie 2018 rok. Po fantastycznej współpracy przy zdjęciach do naszego poradnika kulinarnego JedzONKO, po raz kolejny wybraliśmy ekipę Studia Fotografika z Krakowa. Profesjonalizm, cierpliwość, komunikatywność i otwartość – tak można określić współpracę z naszymi fotografami. Nie zabrakło oczywiście autorki książki, Kasi Stankow, która z ogromnym zaangażowaniem wspierała nas w kulinarnych szaleństwach. Najbardziej jednak dziękujemy naszym dzieciakom i rodzicom, którzy im towarzyszyli w tej wyjątkowej sesji. Jesteście wyjątkowi!

Dla wszystkich spragnionych kulinarnych wrażeń polecamy wykorzystanie przepisów naszych iskierkowych szefów kuchni:
Drukowanie

Drukowanie Drukowanie