10 lutego odbył się pierwszy Integracyjny Bal Karnawałowy „Zaczarowany Las” w Regionalnym Ośrodku Rehabilitacyjno-Edukacyjnym dla Dzieci i Młodzieży w Rzeszowie. Jest nam niezmiernie miło, że wydarzenie zgromadziło tak wielu chętnych, by wspólnie bawić się i integrować.

„Zaczarowany Las” został udekorowany dzięki finansowemu i osobowemu wsparciu pracowników Promost Consulting.
SZ1_6462

Animacjami na balu zajęły się dziewczyny z Fabryki Zabawy. Były oczywiście tańce, w tym fluo w ciemności, zabawa chustą, malowanie buziek i atrakcja, którą wszyscy uwielbiają, czyli zdjęcia z fotobudki Fotobuda z Wooda. Nie zabrakło pysznego tortu upieczonego przez Cukiernię Julian Orłowski i Kaziemierz Rak specjalnie dla ISKIERKI. Nasze emocje studziliśmy wodą Rzeszowianka.

Jesteśmy również bardzo dumni z Justynki i wolontariuszy, którzy sprawili, że organizacja była na wysokim poziomie. Cieszymy się, że do balu dołączyły ISKIERKI ze Śląska: Beatka, Jola, Grażynka, Gosia i Daniel.
SZ1_6714
„Zaczarowany Las” w Rzeszowie tym się różnił od innych tego typu bali, że odwiedził nas Minionek, który przybył z Mini Brain Academy.

Zdjęcia wykonał dla nas Szymon Zabawa, a film nakręcił Michał Zarzycki.  Było fantastycznie, ale to sami oceńcie:)