„W piątek, 2 lutego, rozpoczął się wielki finał plebiscytu Osobowość Roku 2017 Dziennika Zachodniego. Biorą w nim udział laureaci tego tytułu z miast i powiatów wybrani w pierwszym etapie głosowania.”
W Chorzowie najwięcej głosów otrzymała szefowa ISKIERKI Jolanta Czernicka-Siwecka, z czego bardzo się cieszymy!
IMG_1188net
foto: Joanna Nowicka
/Archiwum Fundacji ISKIERKA

5a441b3219db9_o,size,969x565,q,71,h,941504

„Tytuły Osobowość Roku 2017 zostaną przyznane w czterech kategoriach: kultura; działalność społeczna i charytatywna; samorządność i społeczność lokalna; biznes. Nasi Czytelnicy wybrali laureatów osobno w miastach i powiatach województwa śląskiego. Na zwycięzców czekają prestiżowe tytuły, statuetki oraz cenne nagrody, które wręczymy podczas uroczystej gali planowanej na koniec lutego.
– Ten plebiscyt bezpośrednio nawiązuje do misji naszej gazety, największego dziennika w województwie śląskim – mówi Marek Twaróg, redaktor naczelny „Dziennika Zachodniego”. – Prezentowanie na łamach i w internecie osób zaangażowanych w życie lokalnych społeczności to nasz dziennikarski obowiązek. Kandydatów do tytułu Osobowość Roku nominowali nasi dziennikarze, którzy codziennie opisują życie w miastach i powiatach regionu. Nominacje otrzymaliśmy także od Czytelników, a teraz już tylko im oddajemy głos. To oni wybiorą laureatów. Chcemy docenić ludzi nietuzinkowych. Pomysłowych i ciekawych. Osoby, które pociągają za sobą innych. Mają na swoim koncie sukcesy lub potencjał, aby odnieść sukces w przyszłości. Zamierzamy uhonorować i wyróżnić tych, którzy konsekwentnie realizują obrany cel.”
 Tak o plebiscycie piszą organizatorzy. Cieszymy się ogromnie i doceniamy każdy głos!

W imieniu Joli – serdecznie dziękujemy za okazaną sympatię oraz poparcie!:) i zachęcamy do dalszej zabawy!

Czytaj więcej: http://www.dziennikzachodni.pl/plebiscyt/osobowosc-roku/a/wybieramy-osobowosci-roku-2017-wielki-final-rozpoczety-zaglosuj-na-swoich-faworytow,12777675/