6 kwietnia odbył się finał Międzynarodowego Festiwalu i Konkursu Kalendarzy ZoomArt 2018. W towarzystwie twórców najlepszych prac spotkaliśmy się w katowickim Rondzie Sztuki. Tego dnia zdobyliśmy nagrodę za drugie miejsce dla iskierkowego kalendarza „Mini jedzonko” w kategorii „kalendarz charytatywny”.

30441279_2067610966819754_2063811627527947359_n

Rozpiera nas duma i  przede wszystkim dziękujemy dzieciakom, które wystąpiły w tym małym dziele. Wielkie uznanie dla Aleksandry Kalety-Żmudy i Twojej pracy jako nadwornego grafika, plastyka i naszej niewyczerpanej skarbnicy pomysłów. Dla Katarzyny Stankow za uczenie nas zdrowego i pysznego gotowania. Dla Izabeli Molendy za koordynowanie tego projektu. Dziękujemy również Przedsiębiorstwu Budowlanemu ANBUD za wiarę w nas. I ukłon dla zaprzyjaźnionego z nami Fotografika Studio, gdzie powstały zdjęcia. Jest to dla nas ogromna radość móc tworzyć z Wami tak piękne rzeczy! Gratulujemy zwycięzcom, wyróżnionym i dziękujemy za tak cenną dla nas nagrodę.

zdjęcia: Archiwum Fundacji ISKIERKA/ ZoomArt