9 maja na Zamku w Cieszynie odbyła się uroczystość wręczenia nagród 13.edycji konkursu „Śląska Rzecz” oraz otwarcie wystawy pokonkursowej. Nasz poradnik kulinarny JedzONKO zdobył nominację i do 19 października będzie go można zobaczyć podczas wystawy wraz z pozostałymi laureatami. Dziękujemy za docenienie!

śląskarzeczfundacjaiskierkacięte

fot. Archiwum Fundacji ISKIERKa

Wystawa pokonkursowa:
Zamek Cieszyn 9 maja – 10 czerwca 2018
Dobroteka w Dobrodzieniu 12 czerwca – 30 lipca 2018
Galeria StrefArt w Katowickiej Strefie Ekonomicznej S.A. Podstrefa Tyska 2 sierpnia – 4 września 2018
Muzeum Górnośląskie w Bytomiu 6 września – 14 października 2018
MCK w Katowicach podczas VIII Europejskiego Kongresu Małych i Średnich Przedsiębiorstw 17-19 października 2018