Grudzień to wyjątkowy czas. Święta już tuż tuż, co sprzyja różnym akcjom związanym z pomaganiem i dzieleniem się dobrem. Jedną z takich akcji chcielibyśmy Państwu przedstawić, a jej autorami są pracownicy firmy TWINO.

4 grudnia 2019 roku w warszawskim biurze TWINO odbył się wyjątkowy kiermasz, podczas którego wystawione zostały produkty własnoręcznie stworzone przez zespół pracowników tej firmy. A wybierać było naprawdę w czym: od przepięknie wykonanych bombek, stroików świątecznych, smakowitych ciastek, po ceramiczne ozdoby choinkowe, okolicznościowe kartki i kurs Excela. Najważniejsze jest jednak to, że inicjatywa ta powstała oddolnie, angażując wszystkich pracowników, niemalże na każdym etapie powstawania i realizacji kiermaszu. Przy tym wszystkim czuć było niesamowitą energię i niezwykłą otwartość na nas i nasze działania.

Całkowita kwota jaką udało się zebrać tego dnia to blisko 2700 złotych. Zostanie ona przeznaczona na wsparcie podopiecznych ISKIERKI, czyli dzieci z chorobą nowotworową.

Serdecznie dziękujemy firmie TWINO i wszystkim zaangażowanym pracownikom za tę niebywałą akcję, pełną radości, empatii i pozytywnej energii. Dziękujemy za wsparcie naszych podopiecznych!