404 Nie znaleziono niektórych zasobów.
Ustawienia
  • Wielkość czcionki
  • kontrast
  • Dla niesłyszących
  • switch to english page
Fundacja Iskierka
ORGANIZACJA POŻYTKU
PUBLICZNEGO NA RZECZ DZIECI
Z CHOROBĄ NOWOTWOROWĄ
Childhood Cancer International EUROPE Logo
Nasze social media
ORGANIZACJA POŻYTKU PUBLICZNEGO
NA RZECZ DZIECI Z CHOROBĄ NOWOTWOROWĄ

Certyfikat Magiczności dla ISKIERKI

Niezmiernie miło nam poinformować, iż właśnie otrzymaliśmy Certyfikat Magiczności! To jedyny w swoim rodzaju dokument, przyznawany w Krainie Quatronum, gdzie spełniają się dziecięce marzenia. W tym wyjątkowym momencie każdy taki gest cieszy podwójnie. Dla nas to niebywałe wyróżnienie, którym pragniemy się z Wami podzielić.

Kraina Quatronum, czyli tak naprawdę miejsce, w którym dzieci mogą przenosić się do świata przygód, zdobywać nowe umiejętności, zawierać prawdziwe przyjaźnie i w ciekawy oraz wartościowy sposób spędzać wolny czas. Za wszystkim stoi QUBUS Group , czyli ekipa kreatywnych, utalentowanych i pozytywnie zakręconych ludzi, którzy postanowili zaoferować dzieciom i ich rodzicom letnie i zimowe wyjazdy, w klimacie rodem z książek i filmów o Harrym Potterze czy Władcy Pierścieni.

W zeszłym roku po raz pierwszy QUBUS Group zaprosił do współpracy ISKIERKĘ. Nasi podopieczni wzięli udział w Szkole Czarodziejów, gdzie bezpłatnie spędzili 7 dni w hotelu zamkowym w Baranowie Sandomierskim, ucząc się wielu cennych umiejętności i zgłębiając tajemną dla mugoli wiedzę :) To było dla nich cudowne przeżycie, o czym możecie przeczytać TUTAJ.

Teraz ekipa QUBUS Group postanowiła przyznać nam wyjątkowy dokument, bo Certyfikat Magiczności to honorowe wyróżnienie przyznawane ludziom, obiektom, miejscom, organizacjom, których działania pokazują, że mają w sobie magię względem ludzi i świata. Znaleźliśmy się w wyjątkowym gronie m.in. obok Fundacji Prodeste, która wspiera osoby autystyczne i ich środowisko. Serdecznie dziękujemy za docenienie naszej pracy!