Bro.kat to pracownia architektoniczna, która oprócz projektowania wnętrz, scenografii, wystaw tworzy srebrną i pozłacaną biżuterię z węgla. W lutym specjalnie na koncert „ISKIERKA Symfonicznie” stworzyli srebrny łańcuszek z węglem.

Późną jesienią Bro.kat zaprezentował swoją nową kolekcję biżuterii Pół na Pół i zaprosił do niej Lokalsów. Takich samych pasjonatów, którzy prężnie działają w śląskim regionie, w przeróżnych dziedzinach życia i biznesu, by teraz wystąpili w zupełnie innej roli.

Wśród ambasadorów znalazła się nasza prezes, Jolanta Czernicka-Siwecka, która pozowała do zdjęć razem z Moniką Bajką, prezes Stowarzyszenia Dom Aniołów Stróżów.

Tuż po wspólnej sesji Bogna i Roma, właścicielki Bro.katu, ogłosiły konkurs na wyjątkowego lokalsa. Za wsparcie finansowe po połowie Aniołów i ISKIERKI do wygrania była sesja zdjęciowa, zestaw biżuterii Pół na Pół i publikacja zwycięzców w social mediach Bro.katu i dwóch organizacji beneficjenckich. Konkurs trwał do 6 stycznia.Więcej na naszych kanałach w mediach społecznościowych.

Serdecznie gratulujemy zwycięzcom tej wyjątkowej akcji: Pani Karolinie Bisanz oraz Panu Bartoszowi Pułtorakowi.

Pomysłodawca akcji: