Szanowni rodzice i najbliżsi naszych Iskierek!
Drodzy Przyjaciele i darczyńcy!

Z ogromnym przejęciem, ale też i dumą prezentujemy Państwu nasz nowy profil na portalu Facebook „Podopieczni Fundacji ISKIERKA”.

Wiemy jak trudny był dla Was, rodziców i bliskich naszych Iskierek, ostatni czas… Przede wszystkim ze względu na chorobę Waszego dziecka, ale również ograniczenia i stres spowodowany obostrzeniami wynikającymi z pandemii. W tym czasie trudniejszy stał się kontakt z innymi, a co za tym idzie prowadzenie zbiórek publicznych na samo leczenie, jak i wsparcie tego procesu, stąd pomysł na stworzenie tego kanału, który wierzymy, że okaże się pomocny.

Będziemy zamieszczać na nim apele naszych podopiecznych, informować o indywidualnych zbiórkach publicznych będących pod naszą opieką i zachęcać do przekazywania darowizn na subkonta dzieci. Mamy nadzieję, że profil ten stanie się istotnym narzędziem pomagającym gromadzić fundusze na leczenie i rehabilitację. Wierzymy też, że wszystkim z Was, którzy pragniecie wesprzeć nasze dzieciaki, pomoże on poznać indywidualne historie podopiecznych.

WAŻNE: Niezbędne informacje dotyczące zamieszczenia apelu na profilu „Podopieczni Fundacji ISKIERKA” znajdują się na PANELU RODZICA.

Wszystkich Państwa gorąco zachęcamy do jego polubienia i aktywnego śledzenia!

Do zobaczenia na Facebook’u!