AKTUALIZACJA (10.06.): zakończyliśmy już zapisy na Gwiezdną Akademię. O zakwalifikowaniu na wyjazd poinformujemy Państwa e-mailem do 14.06.2021 r.

Wakacje jeszcze się nie zaczęły, ale już mamy dla Was nie lada propozycję! Nasi wieloletni Przyjaciele z QUBUS Group Sp. z o.o., organizatorzy niezapomnianej Szkoły Czarodziejów, przygotowali wyjazd, który będzie spełnieniem marzeń wszystkich fanów serii Gwiezdne Wojny. Jeśli tylko Twoje dziecko skończyło 14 lat, jest fanem  Anakina Skywalker’a bądź Mistrza Yody oraz chce przeżyć niesamowitą przygodę – zgłoś je do udziału w Gwiezdnej Akademii!

📌TERMIN WYJAZDU: 19-30 lipca 2021 r.

📌MIEJSCE: Zamek w Pęzinie (woj. zachodniopomorskie).

📌TRANSPORT: dojazd i powrót we własnym zakresie.

📌WAŻNE: wyjazd dedykowany jest dzieciom i młodzieży od 14-go do 18-go roku życia. Podopieczni biorą udział w obozie samodzielnie, bez rodziców i rodzeństwa.

📌WYNIKI: o zakwalifikowaniu na wyjazd poinformujemy Państwa e-mailem do 14 czerwca 2021 r. Decyduje kolejność zgłoszeń!

📌SZCZEGÓŁY: Gwiezdna Akademia.

W razie pytań związanych z rekrutacją prosimy o kontakt z Justyną Witkoś (opiekunem oddziału w Rzeszowie)📞 tel. 692 613 719.

Do zobaczenia!