404 Nie znaleziono niektórych zasobów.
Ustawienia
  • Wielkość czcionki
  • kontrast
  • Dla niesłyszących
  • switch to english page
Fundacja Iskierka
ORGANIZACJA POŻYTKU
PUBLICZNEGO NA RZECZ DZIECI
Z CHOROBĄ NOWOTWOROWĄ
Childhood Cancer International EUROPE Logo
Nasze social media
ORGANIZACJA POŻYTKU PUBLICZNEGO
NA RZECZ DZIECI Z CHOROBĄ NOWOTWOROWĄ

Gala Eurobuild Awards 2021 ze wsparciem dla ISKIERKI

ISKIERKA ma wielu Przyjaciół, którzy wspierają nas w naszej codziennej działalności. Dzięki nim i ich zaangażowaniu możemy pozyskiwać środki na realizację projektów, które kierujemy do naszych podopiecznych i ich rodzin. Dla nas ma to ogromne znaczenie, daje siłę do dalszej pracy i pozwala zabezpieczyć potrzeby jakie zgłaszają nasi podopieczni.

Tak jest w przypadku Gali Eurobuild Awards, którą co roku organizuje Eurobuild CEE . Jest to wydarzenie, które w świecie rynku nieruchomości określane jest mianem gali rozdania Oscarów. Oprócz głównego celu, jakim jest wręczenie statuetek za najlepsze projekty i realizacje, organizatorzy zadbali o to, aby każdego roku wesprzeć wybraną organizację pozarządową. W tym roku ponownie była to ISKIERKA. Jesteśmy tym faktem niezwykle zaszczyceni, bo to nie tylko ogromne wsparcie finansowe naszych działań, ale także sygnał zaufania do tego co robimy.

Tego wieczoru na licytację dla ISKIERKI zostały podarowane dwie butelki wina przez Roberta Mielżyńskiego oraz fotografia autorstwa Tomka Sikory . Przedmioty zostały wylicytowane przez firmę VASTINT (wino) oraz PANATTONI (wino oraz zdjęcie). Warto zaznaczyć, że zdjęcie pochodziło z kalendarza ISKIERKI na 2021 rok, a przedstawiało naszego podopiecznego Bartka. Galę w znakomitym stylu poprowadziła Katarzyna Matejuk oraz Tomasz Kammel , a część dotyczącą licytacji z ogromnym zaangażowaniem wsparła Julia Kamińska . Zobaczcie jak wyglądał ten wyjątkowy wieczór. 👇

Dziękujemy wszystkim za zaangażowanie, otwartość na pomaganie i ogrom empatii jaką od lat kierujecie w naszą stronę.