Często pytacie nas jak pomóc w działaniach na rzecz naszych podopiecznych, czyli dzieci z chorobą nowotworową. Wszelkie formy wsparcia, jakie oferuje ISKIERKA, zebrane zostały w statucie, do którego zawsze możecie zajrzeć. Dzięki darowiznom indywidualnym, zbiórkom czy wsparciu partnerów biznesowych możemy każdego dnia oferować wsparcie finansowe, psychologiczne oraz społeczne nie tylko dzieciom, lecz także ich rodzinom.

Darowizny, dzięki którym realizujemy bieżące potrzeby należy kierować na ogólny numer konta:

Wśród zbiórek, które obecnie prowadzimy są:
👉 Bądź z ISKIERKĄ dla oddziałów onkologii dziecięcej
👉 Arteterapia na oddziałach onkologicznych

Dane do indywidualnych wpłat na subkonta poszczególnych podopiecznych można znaleźć w zakładce „Nasi podopieczni”.
Na rzecz fundacji oraz indywidualnie pod kątek wybranych dzieci można organizować zbiórki publiczne np. koncerty charytatywne, wydarzenia sportowe, wesela czy stypy.
💰 W tym zakresie pomagają Patrycja (p.stec@fundacjaiskierka.pl, 603 300 417) i Aneta (a.kubiak@fundacjaiskierka.pl, 664 702 645). Masz swój pomysł, napisz lub zadzwoń.

🎁 Możesz również przeprowadzić zbiórkę pieniędzy np. z okazji swoich urodzin poprzez facebook’a. Środki, które zostaną tam zebrane, wpływają bezpośrednio na konto fundacji. Jeżeli masz pytania w tym zakresie skontaktuj się z Agnieszką (a.wydmuch@fundacjaiskierka.pl, 728 852 236).

Jesteśmy również na platformie Allegro.pl, gdzie możesz nas wesprzeć wystawiając przedmioty na dwa cele:
👧 wsparcie podopiecznych
🎨 artererapię na oddziałach szpitalnych
Środki z aukcji wpływają bezpośrednio na konto fundacji.
Pytania w tym zakresie kieruj do Agnieszki (a.wydmuch@fundacjaiskierka.pl, 728 852 236).

Zachęcamy do dołączenia do akcji „Ubrania do oddania” dla ISKIERKI. W naszych szafach zalegają rzeczy, których już nie nosimy, wyrośliśmy z nich, a nie chcemy, żeby trafiły do kosza na śmieci. Można z nich zrobić pożytek i połączyć wątek ekologiczny z charytatywnym. Przekazując ubrania na rzecz naszej fundacji, możecie wesprzeć szeroko rozumiane działania statutowe (m.in. zakup lekarstw i sprzętu medycznego, remonty oddziałów szpitalnych, wakacyjne wyjazdy dla podopiecznych), bądź organizację warsztatów arteterapeutycznych dla dzieci na oddziałach onkologicznych.
Opiekunem akcji z ramienia ISKIERKI jest Agnieszka (a.wydmuch@fundacjaiskierka.pl, 728 852 236).