404 Nie znaleziono niektórych zasobów.
Ustawienia
  • Wielkość czcionki
  • kontrast
  • Dla niesłyszących
  • switch to english page
Fundacja Iskierka
ORGANIZACJA POŻYTKU
PUBLICZNEGO NA RZECZ DZIECI
Z CHOROBĄ NOWOTWOROWĄ
Childhood Cancer International EUROPE Logo
Nasze social media
ORGANIZACJA POŻYTKU PUBLICZNEGO
NA RZECZ DZIECI Z CHOROBĄ NOWOTWOROWĄ

Akcja LATO 2022

Drogie ISKIERKI! Serdecznie Was zapraszamy do udziału w nadchodzącej Akcji LATO 2022! Przed Wami moc atrakcji dopasowanych do różnych grup wiekowych i sposobów spędzania wolnego czasu. Od pełnego luzu i życia slow wyjazdu na łemkowską wieś, poprzez mazurską przygodę na jachtach, a na basenowych kąpielach w otoczeniu gór kończąc. Sprawdźcie, co dla Was przygotowaliśmy i zgłaszajcie się na wybrany wyjazd. Szczegóły poniżej .

Ropki (19-23 czerwca)

Jeśli marzycie o wypoczynku bez odgłosów miasta, drogi, telewizora i sezonowych atrakcji, byciu w otoczeniu naturalnym, prostym i zwyczajnym, gdzie naprawdę nie ma zasięgu żadnej sieci, ale za to w izbie przy kominku znajdziecie setki książek, a w sadzie za domem do wypoczynku zapraszają stare jabłonie. Jeśli nie przeszkadza Wam, że podłoga skrzypi w pokoju, a dzieci mogą bawić się w otoczeniu zwierząt, doceniacie pożywne i sycące wegetariańskie jedzenie oparte na regionalnych produktach - zapraszamy Was do magicznej łemkowskiej wsi, otoczonej pięknymi górami, gdzie jest jak w bajce, gdzie nawet dorośli, poczują się jakby znów byli na wakacjach u dziadków. Zapraszamy Was na parę dni w stylu slow, a dodatkiem będzie język angielski w  formie zabawy dla dzieci, a dla opiekunów (jeśli tylko będą chęci) w formie konwersacji…Chcemy zaczynać zajęciami jogi lub pilatesu, a potem jak nas wyobraźnia poniesie. W tym magicznym miejscu naprawdę można odpocząć.

bez ograniczeń wiekowych
brak możliwości udziału drugiego opiekuna
zgłoszenia do 13 czerwca
szczegóły u Magdy Stajno 609-574-984

Mazury (3-9 lipca)

Wyjazd na Mazury to niezapomniana przygoda dla całej rodziny. Będziemy przemierzać wielkie mazurskie jeziora na pokładzie jachtów, pod opieką doświadczonych i cudownych sterników. Czeka nas moc atrakcji i wodnych doświadczeń. Odwiedzimy kilka portów, poznamy morskie piosenki,  przepłyniemy jeziora i kanały, nauczymy się jak wiązać liny i doświadczymy życia na jachcie. To wszystko w atmosferze śmiechu i wspólnej zabawy.

od 7 lat (dotyczy wieku podopiecznego jak i rodzeństwa)
brak możliwości udziału drugiego opiekuna
zgłoszenia do 27 czerwca
szczegóły u Małgosi Sitarz 506-180-182

Ustroń (7-10 listopada)

Wiele atrakcji i wrażeń dostosowanych do potrzeb i możliwości tych najmniejszych może zachwycić też najstarszych. Przewidziane są nie tylko szaleństwa na świeżym powietrzu, ale zamierzamy także wykorzystać zaplecze komfortowego hotelu, w którym odnajdziemy basen, jacuzzi i siłownię do nieograniczonej dyspozycji. Ponadto, a może przede wszystkim, planujemy wspólnie odpocząć i naładować akumulatory przed zbliżającą się zimą w urokach otaczającego nas uzdrowiska Ustroń - Zawodzie.

bez ograniczeń wiekowych
możliwość udziału drugiego opiekuna za dopłatą
szczegóły u Joli Kawy 691-698-518

Zgłoszenia poprzez stronę bit.ly/AkcjaLato22
Pierwszeństwo dla dzieci w trakcie leczenia.
Ilość miejsc ograniczona.

Wszystkie wyjazdy w ramach Akcji LATO 2022 są finansowane z środków statutowych Fundacji ISKIERKA oraz przy wsparciu partnerów: