Podopieczni naszej fundacji posiadają indywidualne numery kont, na które można bezpośrednio dokonywać wpłat darowizny tradycyjnym przelewem bankowym. Jednocześnie zapewniamy, że każda wpłata dokonana w innej formie, w której tytule znajdzie się imię i nazwisko konkretnego dziecka – zostanie docelowo zaksięgowana na subkoncie tego podopiecznego.

Wyszukaj w naszej bazie podopiecznego, któremu chcesz pomóc:
Każda wpłata to bezpośrednia pomoc w procesie leczenia i rehabilitacji naszych podopiecznych. W imieniu dzieci i ich rodzin, serdecznie DZIĘKUJEMY!
***
>>>Ważna informacja: Zmieniamy się dla Was i ciągle udoskonalamy wszystkie narzędzia, które mogą pomóc przy zbiórce środków finansowych. Aktualnie pracujemy nad szybkim i intuicyjnym narzędziem do wpłat online przez naszą stronę www. Niestety, jest to proces, który wymaga od nas chwilowych przełączeń w trybikach naszej strony. Mogą pojawić się zatem czasowe problemy na wersjach mobilnych z dokonaniem płatności online. Uspokajamy i chcemy Was zapewnić, że już niedługo wszystkie problemy znikną. Przepraszamy za utrudnienia i przypominamy, że nadal można robić przelewy – darowizny na przypisany do każdego Podopiecznego indywidualny numer subkonta.
Zespół Fundacji ISKIERKA