Nagroda „Marka – Śląskie” w kategorii: Organizacje Pozarządowe 2019

Nagrodę przyznaje Kapituła Konkursu pod przewodnictwem Marszałka Województwa Śląskiego. Zgodnie z zapisami Regulaminu składa się ona z 5 członków stałych oraz 6 powoływanych kadencyjnie. Członków stałych Kapituły – reprezentujących Marszałka Województwa Śląskiego, Regionalną Izbę Przemysłowo-Handlową w Gliwicach, TVP Katowice, Radio Katowice i Dziennik Zachodni – powołuje i odwołuje Marszałek Województwa Śląskiego.

Wyróżnienie w Plebiscycie Dziennika Zachodniego „Osobowość Roku 2018” w kategorii: działalność społeczna – Chorzów

Doroczny plebiscyt DZIENNIKA ZACHODNIEGO w którym mieszkańcy regionu i czytelnicy głosują na najbardziej aktywne osobowości w 4 kategoriach

Wyróżnienie 2017 i II miejsce 2018 i 2019 w Międzynarodowym Konkursie „Zoom-Art” za kalendarz charytatywny

Wyróżnienie Konkursu „Dobroczyńca Roku” 2019

Za projekt „Biegniemy z Mają dla Alana i Zuzi”

Nagroda „Barwy Wolontariatu 2016 w woj. śląskim” dla Kopalni Wolontariatu Fundacji ISKIERKA

NAGRODA australijskiej Fundacji POLCUL im. Jerzego Bonieckiego 2014

Nagroda Polskiej Rady Biznesu im. Jana Wejcherta 2014 w kategorii: Działalność Społeczna

Nagroda Wojewody: Śląskie na „5” w kategorii: „Filantropia” 2013

Kobieta Sukcesu Śląska 2012

Kandydatki do Wyborów Kobiety Sukcesu Śląska zgłaszają przedstawiciele regionalnych mediów, organizacji społecznych i samorządów.

Finalista Konkursu „Dobroczyńca Roku ” 2011

Za projekt: Kinect  – Innowacja w rehabilitacji” realizowany z Microsoft Polska w kategorii: współpraca firmy z organizacją pozarządową – duża firma.

Nominacja w konkursie KOBIETA ROKU miesięcznika „Twój Styl” 2009

Newsweek Polska: Wyróżnienie „Społecznik Roku” 2008

Media Trendy 2008

I Miejsce w kategorii „Marketing Społeczny” i Grand Prix w kategorii: „Innowacje w mediach” za „GAZETĘ Z ISKIERKĄ”