Aleksandra Krestian

Wiek: 14
Region: Śląsk
Miasto: Węgierska Górka

Aleksandra Krestian do szpitala trafiła pod koniec września 2020 roku. Po badaniach, u dziewczynki zdiagnozowano chłoniaka Hodgkina. Niedługo potem rozpoczęła pierwszy cykl chemioterapii. Przed Olą jeszcze długie i trudne leczenie.
Ola jest bardzo zdolna i ma wszechstronne zainteresowania, lecz jej główną pasją jest muzyka i malarstwo. Swój wolny czas poświęca głównie na naukę gry na instrumencie, śpiewanie i prace artystyczne. Jej marzeniem jest nauka w liceum plastycznym lub o profilu artystycznym. Ola ma młodszego o 9 lat brata Tomka, z którym mimo różnicy wieku świetnie się rozumieją i lubią spędzać ze sobą czas.
Apelujemy do Państwa o wsparcie procesu leczenia Oli. Każda wpłata na indywidualny numer subkonta dziewczynki oraz podzielenie się 1% podatku będzie nieocenioną pomocą. Dużym utrudnieniem dla rodziny są również częste dojazdy do oddalonego szpitala. Za każdą pomoc serdecznie dziękujemy.
*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia 15.12.2020r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL90 1050 0099 6781 1000 1000 1005
BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „Aleksandra KRESTIAN”

wesprzyj F udostępnij

Kontakt do opiekuna