Antoni DRAJOK

Wiek: 2
Region: Śląsk
Miasto: Rybnik

Antoni Drajok to niespełna roczny chłopczyk, który choruje na ostrą białaczkę limfoblastyczną. Antoś zaczął gorączkować w Sylwestra, dwa dni później zaczął wymiotować. Lekarz, do którego udali się rodzice zlecił badania krwi, których wyniki były niepokojące. Chłopczyk trafił do szpitala w Rybniku, skąd został przewieziony do chorzowskiego szpitala, gdzie finalnie zdiagnozowano chorobę nowotworową. Antoś jest na początku leczenia – aktualnie przyjmuje chemioterapię.
Antoś jest wyczekanym, jedynym dzieckiem swoich rodziców. To ich oczko w głowie Chłopczyk lubi słuchać piosenek, bawić się autkami i figurkami zwierzątek.
Rodzina Antosia potrzebuje wsparcia finansowego w procesie leczenia i późniejszej rehabilitacji. Wszystkie środki będą dla nich ogromną pomocą. Antosia można wesprzeć poprzez przekazanie 1% podatku i przekazanie dobrowolnej darowizny na indywidualny numer subkonta chłopca. Za każdą pomoc serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia 05.02.2021r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL51 1050 0099 6781 1000 1000 1028
BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „Antoni DRAJOK”

wesprzyj F udostępnij

Kontakt do opiekuna