Igor Dusza ze Świętochłowic

Igor Dusza jest 7-letnim mieszkańcem Świętochłowic. W 2013 roku wykryto u niego guza śródrdzenia. Wówczas został usunięty operacyjnie. Niestety, 4 lata później wystąpiła wznowa. Igor przeszedł kolejną operację. W 2019 roku u Igora wykryto wodogłowie oraz kolejny rozsiew do tylnej jamy czaszki. Aktualnie chłopiec jest pacjentem Górnośląskiego Centrum Zdrowia Dziecka w Katowicach, gdzie przyjmuje chemioterapię.

Igor ma młodszą siostrę, za którą bardzo tęskni w czasie pobytów w szpitalu. Marzy o locie samolotem, przejażdżce super autem. Bardzo lubi grać w piłkę nożną.

W imieniu rodziny Igora zwracamy się do Państwa z prośbą o pomoc. Zachęcamy do dokonywania wpłat na indywidualny numer subkonta chłopczyka oraz do przekazania 1% podatku na rzecz jego leczenia. Każda wpłata nie tylko ułatwia proces leczenia Igora, ale także stanowi olbrzymią pomoc dla jego rodziny. Za każde okazane wsparcie w imieniu rodziny serdecznie dziękujemy.

*Apel powstał w oparciu o informacje z dnia 10.10.2019r.

Wpłaty zagraniczne dla każdej waluty:
PL
BIC (SWIFT): INGBPLPW

cel szczegółowy: „IGOR DUSZA”